Αρχική | Νέα | 12-14 Απριλίου 2024 συμμετέχουμε στην “Έκθεση Αυτοματισμού και Ρομποτικής”

12-14 Απριλίου 2024 συμμετέχουμε στην “Έκθεση Αυτοματισμού και Ρομποτικής”

Συναντήστε μας στις 12-14 Απριλίου 2024 στην “Έκθεση Αυτοματισμού και Ρομποτικής” στο Metropolitan Expo (Αεροδρόμιο Ελ .Βενιζέλος ).

Θα μας βρείτε στο περίπτερο D18.

Η Netelco ABEE θα συμμετάσχει στην 1η Έκθεση Αυτοματισμού & Ρομποτικής στην Ελλάδα. Εμπνευσμένοι από το πάθος για την αυτοματοποίηση και τον εκσυγχρονισμό των βιομηχανικών μονάδων της χώρας μας ,αναμένουμε να σας παρουσιάσουμε τις ποικίλες εφαρμογές ενός ρομποτικού βραχίονα 7 αξόνων !

Σχετικά με την Έκθεση:

Παρακολουθώντας τις δυνατότητες και τις προοπτικές που έχουν οι κλάδοι του αυτοματισμού και της ρομποτικής, όχι μόνο για το παρόν αλλά κυρίως για το μέλλον, η A & R Expo φιλοδοξεί να αποτελέσει το κέντρο εξελίξεων & το σημείο αναφοράς για να προσελκύσει όλους τους ενδιαφερόμενους-επαγγελματίες όπου κατά τη διάρκεια της θα ενημερωθούν για νέα προϊόντα, για τεχνολογίες αιχμής, high-end λύσεις και νέες υπηρεσίες.

Μέσα από την A & R EXPO οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν όλων των ειδών τους αυτοματισμούς (βιομηχανικούς, τεχνολογικούς, οικιακούς, αγροτικούς, ναυτιλιακούς, έξυπνους κ.α) όπως επίσης και όλο το φάσμα της ρομποτικής βιομηχανίας (αγροτικά, ιατρικά, εκπαιδευτικά, οικιακά, ενεργειακά, εργαστηριακά, συσκευασίας, εναέρια, υπηρεσιών, Industry 4.0, IoT, κ.α)

Στα πλαίσια της Έκθεσης θα φιλοξενηθούν εκδηλώσεις (εκπαιδευτικά σεμινάρια, ημερίδες) και workshops από τους εκθέτες και τους υποστηρικτές/φορείς για την καλύτερη ενημέρωση και εξέλιξη όλων των επαγγελματιών στους δύο από τους πιο υποσχόμενους κλάδους της χώρας μας.

Η A&R Expo θα επαναλαμβάνεται κάθε 2 χρόνια, θα αναδεικνύει και θα συμβάλλει στην εξέλιξη του ευρύτερου χώρου του αυτοματισμού και της ρομποτικής, θα δίνει την ευκαιρία σε τεχνολογικές & start-up επιχειρήσεις να παρουσιάζουν τις καινοτόμες και σύγχρονες ιδέες τους και θα προσφέρει ουσιαστικά στην αγορά και στην χώρα μας.

Share:
Πάθος για αυτοματοποίηση & εκσυγχρονισμό
Επίσημοι Αντιπρόσωποι
Logo_of_Bosch
kassow-robots-logo
© 2024 Netelco. All rights reserved.
ESPA-logo
Development byTessera Multimedia