Η Εταιρία

Ποιοι Είμαστε

Πάθος για αυτοματοποίηση από την δεκαετία του 80’.

Η αρχή της εμπειρίας ξεκίνησε από τον κ. Παπαδόπουλο, δραστηριοποιήθηκε ως τεχνικός διευθυντής σε βιομηχανικές μονάδες της Ξάνθης από τις αρχές του 1985.

Αφουγκράζοντας καθημερινά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γραμμές παραγωγής κάθε βιομηχανίας άρχισε η κατασκευή των πρώτων γραμμών παραγωγής. Έως σήμερα μετράμε πάνω από 200 έργα κατασκευής σε περισσότερους από 20 διαφορετικούς βιομηχανικούς κλάδους ποικίλων αντικειμένων. Ενδεικτικά έχουν υλοποιηθεί έργα που προορίζονταν σε βιομηχανίες:

Τροφίμων

Βιομηχανικών Μπαταριών

Εκκοκκιστηρίων

Βιομηχανίας Στρωμάτων

Ένδυσης

Τι προσφέρουμε

Η Netelco καλωσορίζει την 4η Βιομηχανική Επανάσταση

Βασικό χαρακτηριστικό της ομάδας μας είναι η κατασκευή μηχανήματος εκ του μηδενός. Έπειτα από επιτόπια καταγραφή της παραγωγικής διαδικασίας καθώς και των απαιτήσεων του μηχανήματος προς κατασκευή (χρόνοι παραγωγής, τεμάχια παραγωγής ανά λεπτό, ποσοστά φύρας κ. α) ξεκινά ο σχεδιασμός και έπεται η κατασκευή. Στη συνέχεια πραγματοποιούνται οι δοκιμές θέτοντας σε πλήρη λειτουργία το μηχάνημα σε κανονικές συνθήκες παραγωγής. Εφόσον πιστοποιηθεί η ορθή λειτουργία του γίνεται εγκατάσταση και εκπαίδευση στις εγκαταστάσεις του πελάτη.

Από τον Ιανουάριο του 2023 η Netelco ABEE είναι επίσημος διανομέας της Kassow Robots S.A στην Ελληνική επικράτεια. Η ανάγκη για τον αυτοματισμό και η ραγδαία αύξηση και διείσδυση της τεχνολογίας στον βιομηχανικό κλάδο οδήγησε την ανάγκη σύναψης αυτής της συνεργασίας.

Οι ρομποτικοί βραχίονες της Δανέζικης πρωτοποριακής εταιρείας κινούμενοι σε 7 άξονες διαφοροποιούνται στρατηγικά από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές στην παγκόσμια αγορά των Cobots. Η Netelco ABEE καλωσορίζει την 4η Βιομηχανική Επανάσταση και αναμένει να διαδραματίσει καθοριστικό παράγοντα στην εφαρμογή της, στη χώρα μας.
Πάθος για αυτοματοποίηση & εκσυγχρονισμό
Επίσημοι Αντιπρόσωποι
Logo_of_Bosch
kassow-robots-logo
© 2024 Netelco. All rights reserved.
ESPA-logo
Development byTessera Multimedia